Mezun Olma Aşamasındaki Öğrencilerin Staj Dosyası Teslimi

Mezun olma aşamasındaki öğrencilerin staj dosyalarını staj bitiminden hemen sonra danışman hocalarına teslim etmeleri gerekmektedir. En geç 12-16 Ağustos tarihleri aralığında teslim etmeleri gerekmektedir.

Tek Ders Sınavları

Başvuru Tarihi : 28 / 06 / 2019 - 08 / 07 / 2019

Tek Ders Sınav Tarihi: 11 / 07 / 2019  Saat:10:00

NOT:  Mezun aşamasında olup tek dersi kalan öğrenciler için geçerlidir.

Türk Dili

Atatürk İlkeleri ve İnklap Tarihi

Derslerinin sınavları kendi bölüm başkanlıklarında yapılacaktır.

(Yabancı Diller Yüksekokulu-Türk Dili Bölüm Başkanlığı-Atatürk İlkeleri ve inklap Tarihi Bölüm Başkanlığında yapılacaktır)

6569 sayılı Kanun ile 2547 sayılı yükseköğretim Kanununun 44. Maddesinde yapılan değişiklik sonucunda azami süreler sonunda kayıt silme durumuna gelen son sınıf öğrencilerine başarısız oldukları dersler için iki ek sınav hakkı tanınmıştır.

1. Ek Sınav Hakkı; 09 Eylül 2019 - 15 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacaktır.

2. Ek Sınav Hakkı; 23 Eylül 2019 - 29 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacaktır.

Sınava girecek öğrencilerin hangi dersten sınava gireceklerini belirten dilekçelerini 6 eylül 2019 tarihine kadar Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: Sınav Programı Emel Akın Meslek Yüksekokulunun Web Sitesinde duyurular bölümünde yayınlanacaktır.

1. Ek sınavından başarılı olamayan öğrenciler 2. Ek sınavınada girebilmektedirler.

AKÇAKAYA GROUP TEKSTİL A.Ş. ELEMAN ARIYOR

MTK da faliyet gösteren AKÇAKAYA Tekstil firmasına eleman aranıyor,

kumaş departmanında çalışacak, kumaş bilgisi olan,örme-dokuma kumaşı ayırabilecek,bilgileri sisteme aktarabilecek ASİSTAN ARANIYOR.

İlgilenenler "sevda@akcakaya.biz" mail adresine CV lerini gönderebilir.

Meriç Mahallesi, 5746/3. Sk. No:6-8, 35250 Bornova/İzmir

2018-2019 Eğitim Öğretim Yıl Akademik Takvim

1. Ek Sınav Hakkı; 10 Eylül 2018 - 16 Eylül 2018 tarihinde yapılacaktır.

2. Ek Sınav Hakkı; 24 Eylül 2018 tarihinde yapılacaktır.

Sınava girecek öğrencilerin hangi dersten sınava gireceklerini belirten dilekçelerini 7 eylül 2018 tarihine kadar Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: Sınav Programı Emel Akın Meslek Yüksekokulunun Web Sitesinde duyurular bölümünde yayınlanacaktır.

İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Eğitim Duyurusu

Not: Başvuru tarihi geçmiştir fakat Emel Akın MYO öğrencileri için kayıt devam etmektedir!

EGSD, 14/15 Kasım tarihlerinde İŞKUR Zirvesinde!

14-15 Kasım 2014 tarihlerinde İzmir Fuar Alanı 3. ve 4. Hollerinde gerçekleştirilecek olan “İzmir 3. İstihdam Zirvesi” nde 4 nolu holde İŞKUR ile gerçekleştirilen işbirliği sonucunda, Derneğimize ayrılan stantta iki gün süresince sektörümüz ile ilgili bilgilendirmelerde bulunulacak , iş arayanlar ise sektörümüzü daha yakından tanıma fırsatı bulacaklardır.

Fuardaki EGSD standımızda dileyen üyelerimiz masa ile katılım başvurusunda bulunmuş , iş arayanlara firmalarının tanıtımını yapacak ve elemanlar ile ön görüşme yapma imkanına sahip olacaklardır. Ayrıca tüm üyelerimiz iki gün boyunca Dernek standımızı ziyaret edebileceklerdir. Fuarda toplanan özgeçmişler de ayrıca üyelerimiz ile paylaşılacaktır.

2013 yılında ise 39.667 kişinin etkinliği ziyaret ettiği belirtilmekte olan İstihdam Zirvesi’ne katılımın temel amacı sektörde yaşanan kalifiye ve ara eleman sıkıntısını gidermek için görüşmeler gerçekleştirmek ve istihdamı artırmaya katkı sağlamaktır.

14 Kasım Cuma günü saat 10:00’da resmi açılış töreni gerçekleştirilecek olan “İzmir 3. İstihdam Zirvesi” ne iki gün boyunca tüm üyelerimizi bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Mukadder ÖZDEN

PROGRAM;

14 Kasım Cuma saat 10:00 Resmi açılış töreni

14/15 Kasım Ziyaret Saatleri : 10:00 / 18:00

Hürriyet Bulvarı No.3/1 Kat.2 Daire.202 Yusuf Dede İş Merkezi Çankaya-İZMİR/ TURKEY

Tel : (00 90 232) 446 46 93 Fax: (00 90 232) 441 10 43

info@egsd.org.tr-www.egsd.org.tr

www.egsd.com.tr

Yarıyıl Sınavları Not Barajı Hakkında

2011-2012 Öğretim yılı Güz döneminden itibaren, Yarıyıl sonu sınavlarında (Final ve Bütünleme) değerlendirmeye katılabilmek için, sınav notlarında alt limit 45 olarak belirlenmiştir.

Yarıyıl sonu sınavlarında 45 puanın altında not alanlar değerlendirmeye katılmayacak ve direkt olarak ilgili dersten FD ile kalmış olacaklardır.

Bu önemli hususun tüm öğrenciler tarafından bilinmesi ve sınavlarda buna uygun sonuçlar elde edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde sorumluluk öğrencilerin kendisine aittir.

Emel Akın Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri

EBYS Sistemine Giriş İşlemleri

Ege Üniversitesi Bilgi Yönetim Sistemi (EBYS)'ne giriş için yapılması gereken işlemler bir video olarak hazırlanmıştır. Aşağıda linki verilen videoyu önce izleyiniz ve işlemleri kendi bilgilerinize göre tamamlayarak sisteme girişinizi tamamlayınız. EBYS Giriş işlemleri videosunu görüntülemek için tıklayınız..