BASIN BÜLTENİ
Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni 30 Mayıs 2024 günü Ege Üniversitesi Prof.Dr. Yusuf Vardar Küler Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir. Giyim Üretim Teknolojisi, Moda Tasarım ve Tekstil Teknolojisi Programlarından toplam 63 öğrencimizin katıldığı mezuniyet töreninde öğrenciler sevinçlerini salonu dolduran velileri ile paylaşmıştır.
Dereceye giren okul birincimiz Giyim Üretim Teknolojisi mezunlarımızdan Şükriye Öge, okul ikincimiz, Tekstil Teknolojisi programı mezunlarımızdan Ökkeş KÖSE ve okul üçüncümüz Giyim Üretim Teknolojisi mezunlarımızdan Zeynep Bostancı’ya ödülleri takdim edilmiştir. Özel öğrencimiz Selin Durgut ve ailesi için de oldukça büyük önem taşıyan bu anlamlı günde, mezunumuz ve annesine ödülleri takdim edildi. Ege Üniversitesi andını büyük bir coşkuyla okuyan sevgili mezunlarımız, keplerini fırlatararak hayata uğurlandı.
Türk Tekstil Sanayii’mize hizmet edecek mezunlarımıza yaşam boyu başarılar ve mutluluklar diliyoruz.