2023-2024-Mezuniyet

BASIN BÜLTENÄ°

Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu 2023-2024 eÄŸitim öÄŸretim yılı mezuniyet töreni 30 Mayıs 2024 günü Ege Üniversitesi Prof.Dr. Yusuf Vardar Küler Merkezi’nde gerçekleÅŸtirilmiÅŸtir. Giyim Üretim Teknolojisi, Moda Tasarım ve Tekstil Teknolojisi Programlarından toplam 63 öÄŸrencimizin katıldığı mezuniyet töreninde öÄŸrenciler sevinçlerini salonu dolduran velileri ile paylaÅŸmıştır.

Dereceye giren okul birincimiz Giyim Üretim Teknolojisi mezunlarımızdan Åžükriye Öge, okul ikincimiz, Tekstil Teknolojisi programı mezunlarımızdan ÖkkeÅŸ KÖSE ve okul üçüncümüz Giyim Üretim Teknolojisi mezunlarımızdan Zeynep Bostancı’ya ödülleri takdim edilmiÅŸtir. Özel öÄŸrencimiz Selin Durgut ve ailesi için de oldukça büyük önem taşıyan bu anlamlı günde, mezunumuz ve annesine ödülleri takdim edildi. Ege Üniversitesi andını büyük bir coÅŸkuyla okuyan sevgili mezunlarımız, keplerini fırlatararak hayata uÄŸurlandı.

Türk Tekstil Sanayii’mize hizmet edecek mezunlarımıza yaÅŸam boyu baÅŸarılar ve mutluluklar diliyoruz.

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°