EGE ÜNİVERSİTESİ 5 Yıllık Tam Akreditasyon alan ilk üniversite

Ege Üniversitesi Türkiye'de tam akredite olan ilk üniversite oldu

Ege Üniversitesi (EÜ), Türkiye'de kurumsal tam akreditasyon almaya hak kazanan ilk yükseköÄŸretim kurumu olurken, YükseköÄŸretim Kalite Kurulu (YÖKAK) BaÅŸkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, tam akreditasyon belgesini törenle Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak'a teslim etti.

Ege Üniversitesi (EÜ), YükseköÄŸretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından uygulanan Kurumsal Akreditasyon Programında (KAP) 5 yıl süre ile tam akreditasyon almaya hak kazanarak büyük bir baÅŸarı elde etti. Ege, bu baÅŸarısıyla Türkiye'de tam akreditasyon alan ilk üniversite oldu. YÖKAK BaÅŸkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, tam akreditasyon belgesini düzenlenen törenle Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak'a takdim etti. EÜ Tören Åžölen Alanı'nda gerçekleÅŸen programa; Ä°zmir Valisi Yavuz Selim KöÅŸger, Ege Ordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, YÖKAK BaÅŸkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Ä°zmir il protokolü, akademisyenler, öÄŸrenciler, çalışanlar ve paydaÅŸ kurumların temsilcileri katıldı.

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°