2025-2026 EAMYO Oryantasyon Programı
E.Ü. Emel Akın MYO 2025-2026 EÄŸitim ÖÄŸretim Yılında
Düzenlenecek Oryantasyon Programı 23.09.2025 Salı
08.30-10.30 MÖTBE |
Sayın Rektör ve Sayın Rektör Yardımcımızın açılış konuÅŸmaları
Üniversitemiz SaÄŸlık, Kültür ve Spor Daire BaÅŸkanlığı, ÖÄŸrenci İşleri Daire BaÅŸkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire BaÅŸkanlığı, Halkla İliÅŸkiler Åžube MüdürlüÄŸü ve Bilim Teknoloji Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi (EBİLTEM) tarafından üniversitemizin öÄŸrencilerimize sunduÄŸu olanaklar hakkında bilgilendirme |
10.45-11.30 Emel Akın 2 No`lu derslik |
Emel Akın MYO Müdür ve Müdür Yardımcılarının konuÅŸması - Program koordinatörlerinin kendini tanıtması ve öÄŸrencilerle tanışması - Yüksek Okul Sekreteri ve ÖÄŸrenci İşlerinin tanıtımı |
- Ege Üniversitesi tanıtım videosu -Emel Akın Meslek Yüksekokulu tanıtım videosu -Ege Üniversitesi ve Emel Akın Meslek Yüksekokulu’nun internet sayfalarının tanıtımı ve bu sayfadan faydalanarak alabilecekleri bilgilerin anlatılması - EÄŸitim öÄŸretim süresince görecekleri dersler ve kapsamları hakkında bilgiler, alabilecekleri seçmeli dersler hakkında bilgi verilmesi - Mezun olduktan sonra çalışabilecekleri iÅŸ yerleri ve kariyer planlamaları hakkında bilgiler ve Yüksekokulun özel sektör ile yaptığı iÅŸbirliklerinin tanıtılması - Yaz Stajı hakkında bilgilendirme - Ege Plus+ Karnesi hakkında bilgilendirme |
|
Dersliklerin ve uygulama işletmelerinin, Okulun fiziki olanaklarının tanıtılması
|
|
12.00-13.00 |
ÖÄŸle yemeÄŸi ikramı |