Make font size smaller Make font size default Make font size larger

28/09/20-İş İlanı-CU TEKSTİL Üretim Departmanında ‘BASKI NAKIŞ TAKİP PERSONELİ’ olarak görevlendirilmek üzere eleman arıyor

CU TEKSTİL Üretim Departmanında ‘BASKI NAKIŞ TAKİP PERSONELİ’ olarak görevlendirilmek üzere;

Genel Nitelikler:

• Üniversitelerin Tekstil MYO mezun olan,
  • Yeni mezun, aktif iş arayışı içinde olan,
  • İzmir’de ikamet eden,
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Yetiştirilmek üzere,

İş Tanımı:

• Tasarım Bölümü tarafından verilen desenler için uygun baskı veya nakışçıyı belirlemek ve hazırlatmak. Fiyatlarını çalıştırarak ilgili birime iletmek. Ayrıca bu çalışmalar sırasında aldığı bir uyarı veya üretimi etkileyecek kendi kritiğini, çalışmayı isteyen birime iletmek ve değişiklik sağlamak.
  • Numune Talep Formuna göre belirlediği üreticide numuneler için desenlerin boyutlarını hazırlatmak, üreticiye göndertmek.
  • Kesilmiş numuneleri ilgili üreticiye göndertmek; Üreticiye gerek görürse deneme yaptırmak. Deneme üretimini kontrol ederek istekte bulunan bölümlere götürmek ve onaylatmak.
  • Onayı üreticiye haber vererek işlemi tamamlattırmak. Biten işleri numune bölümüne göndertmek.
  • Sipariş olan modeller için Müşteri Temsilcisi ve ilgili Üretim Müdürü ile görüşerek üretiminin fiyat, kalite ve zaman unsurları bakımından üreticisine karar vermek. Seçilen üreticiye sipariş bilgilerini ve iş planını vermek.
  • Seçilen üreticide, siparişte kullanılacak kalıpları ve boyutları hazırlatmak
  • Müşteri temsilcisi tarafından bildirilen kritikleri Üreticisine iletilerek, düzelttirmek.
  • Kesilmiş işler üreticiye gelince Bakı Nakış İş akışına göre işleri başlatmak ve takip etmek.
  • İşin başında ve üretim süresince periyodik olarak üretimin ölçüm ve kalite kontrolünü yapmak ve yaptırmak. Sonuçları kaydetmek, üretim müdürüne her gün bir nüshasını vermek.
  • Baskı ve nakış sektörüyle ilgili gelişmeleri, yayınları ve fuarları takip etmek, gerekli gördüklerine katılmak.
  • Üretim Müdürü tarafından gerekli görülen eğitimlere katılmak.

İlgilenen adayların İnsan Kaynakları Sorumlusu Ümmühan Hanım ile irtibata geçmesi ve özgeçmişlerini ummuhan.bicer@cuteks.com adresine göndermelerini rica ediyoruz.