2019-2020 Akademik yılı Oryantasyon Programı

2019-2020 Akademik yılı Okulumuza Yeni Başlayan Öğrencilerimize Oryantasyon Programı

Sevgili Öğrencilerimiz,

Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu'na hoş geldiniz.

25-26 Eylül 2019 tarihlerinde sizler için Ege Üniversitesi Emel akın MEslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda Oryantasyon Programları gerçekleştirilmiştir. Oryantasyon programımız Emel akın Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda yapılmıştır. Dersler ise örgün öğretim öğrencileri için 27 Eylül Cuma günü başlayacaktır. Ders programı ve sınıflar eamyo.ege.edu.tr adresinden ve okul içi panolardan dersler başlamadan önce yayınlanacaktır. Duyuruları kaçırmamak adına aşağıda bağlantısı verilen resmi sosyal medya hesaplarımızı takip etmenizi öneririz.

instagram.com/emelakinmyo/

twitter.com/emelakinmyo

facebook.com/groups/emelakinmyo/

Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu, Tekstil Teknolojisi, Giyim Üretim Teknolojisi ve Moda Tasarım Bölümü 1.sınıf ögrencilerimizle oryantasyon programının 1.ve  2.gününde; Üniversitemizin spor tesislerini, ögrenci topluluklari merkezini, EÜ Mediko Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığını, Prof.Dr.Yusuf Vardar Mötbe Kültür Merkezini, EÜ Tabiat Tarihi, EÜ Kağıt ve Kitap Sanatlari ve EÜ Etnografya müzelerini gezerek yekililerden bilgiler aldık. Ayrıca Müdürümüz Doç. Dr.Sevda Altaş ve diğer hocalarımızın sunumları ile okulumuzun olanaklarından bahsettik. Uygulamaların yapılacağı EÜ Tekstil Mühendisliği baskı, örme, dokuma ve Konfeksiyon işletmelerinin olanaklarını anlattık.

Bütün ögrencilerimize başarılı ve keyifli bir eğitim ögretim yılı diliyoruz.