İzmir Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Eğitim Duyurusu

Not: Başvuru tarihi geçmiştir fakat Emel Akın MYO öğrencileri için kayıt devam etmektedir!

EGSD, 14/15 Kasım tarihlerinde İŞKUR Zirvesinde!

14-15 Kasım 2014 tarihlerinde İzmir Fuar Alanı 3. ve 4. Hollerinde gerçekleştirilecek olan “İzmir 3. İstihdam Zirvesi” nde 4 nolu holde İŞKUR ile gerçekleştirilen işbirliği sonucunda, Derneğimize ayrılan stantta iki gün süresince sektörümüz ile ilgili bilgilendirmelerde bulunulacak , iş arayanlar ise sektörümüzü daha yakından tanıma fırsatı bulacaklardır.

Fuardaki EGSD standımızda dileyen üyelerimiz masa ile katılım başvurusunda bulunmuş , iş arayanlara firmalarının tanıtımını yapacak ve elemanlar ile ön görüşme yapma imkanına sahip olacaklardır. Ayrıca tüm üyelerimiz iki gün boyunca Dernek standımızı ziyaret edebileceklerdir. Fuarda toplanan özgeçmişler de ayrıca üyelerimiz ile paylaşılacaktır.

2013 yılında ise 39.667 kişinin etkinliği ziyaret ettiği belirtilmekte olan İstihdam Zirvesi’ne katılımın temel amacı sektörde yaşanan kalifiye ve ara eleman sıkıntısını gidermek için görüşmeler gerçekleştirmek ve istihdamı artırmaya katkı sağlamaktır.

14 Kasım Cuma günü saat 10:00’da resmi açılış töreni gerçekleştirilecek olan “İzmir 3. İstihdam Zirvesi” ne iki gün boyunca tüm üyelerimizi bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Mukadder ÖZDEN

PROGRAM;

14 Kasım Cuma saat 10:00 Resmi açılış töreni

14/15 Kasım Ziyaret Saatleri : 10:00 / 18:00

Hürriyet Bulvarı No.3/1 Kat.2 Daire.202 Yusuf Dede İş Merkezi Çankaya-İZMİR/ TURKEY

Tel : (00 90 232) 446 46 93 Fax: (00 90 232) 441 10 43

info@egsd.org.tr-www.egsd.org.tr

www.egsd.com.tr

Yarıyıl Sınavları Not Barajı Hakkında

2011-2012 Öğretim yılı Güz döneminden itibaren, Yarıyıl sonu sınavlarında (Final ve Bütünleme) değerlendirmeye katılabilmek için, sınav notlarında alt limit 45 olarak belirlenmiştir.

Yarıyıl sonu sınavlarında 45 puanın altında not alanlar değerlendirmeye katılmayacak ve direkt olarak ilgili dersten FD ile kalmış olacaklardır.

Bu önemli hususun tüm öğrenciler tarafından bilinmesi ve sınavlarda buna uygun sonuçlar elde edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde sorumluluk öğrencilerin kendisine aittir.

Emel Akın Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri

EBYS Sistemine Giriş İşlemleri

Ege Üniversitesi Bilgi Yönetim Sistemi (EBYS)'ne giriş için yapılması gereken işlemler bir video olarak hazırlanmıştır. Aşağıda linki verilen videoyu önce izleyiniz ve işlemleri kendi bilgilerinize göre tamamlayarak sisteme girişinizi tamamlayınız.

EBYS Giriş işlemleri videosunu görüntülemek için tıklayınız..